ATP
"Έγινε μπαμπάς ο Nadal"

 
"Έγινε μπαμπάς ο Nadal"
tn team Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 - 18:01

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου, ο Rafael Nadal και η Mery Perello έγιναν γονείς, καθώς η σύζυγος του Rafa γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο από επίσημα χείλη, αλλά σύμφωνα με το έγκυρο ραδιόφωνο της Marca, η οικογένεια του Nadal μεγάλωσε σήμερα, καθώς γεννήθηκε ο γιος του Ισπανού τενίστα και της συντρόφου του, Mery Perello.

Θυμίζουμε πως οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν καθόλου εύκολοι για την οικογένεια, με την Perello να πραγματοποιεί εισαγωγή σε νοσοκομείο στη Μαγιόρκα αρκετές εβδομάδες πριν, όταν ο Rafa βρισκόταν ακόμα στη Νέα Υόρκη για το US Open.

Δεν φάνηκε τότε να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι έτσι ο Nadal δεν αποχώρησε από τη Νέα Υόρκη, ωστόσο όταν βρέθηκε στο Λονδίνο μόλις για δυο μέρες, ώστε να είναι στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Roger Federer, ο Ισπανός τενίστας είπε και τότε πως τα πράγματα στο σπίτι του δεν ήταν καλά και αντιμετώπιζε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που τον κρατούσε εκεί.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιωθεί και επίσημα πως όλα πήγαν καλά με τον τοκετό και πως τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς.

Θυμίζουμε πως ο Nadal παντρεύτηκε με την Perello τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια, μετά από μια σχέση αρκετών χρόνων, αφού για πρώτη φορά έγινε γνωστό ότι βγαίνουν οι δυο τους το 2005.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots