ATP
Αποκλείστηκε από το Winston-Salem o Περβολαράκης

 
Αποκλείστηκε από το Winston-Salem o Περβολαράκης
© David Jensen Media
tn team Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 4:15

Έναν καλό αγώνα έκανε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Winston-Salem Open ως lucky loser, έπαιξε στα ίσα για ένα σετ τον άλλοτε Νο.14 στον κόσμο, Kyle Edmund, δεν απέφυγε ωστόσο την ήττα και έμεινε εκτός συνέχειας στο 250άρι του Wake Forest University.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος είχε κάνει έναν καλό αγώνα και στα προκριματικά απέναντι στο Νο.46 του κόσμου, Tallon Griekspoor, μπήκε τελικά στο κυρίως ταμπλό του Winston-Salem Open ως lucky loser και αντιμετώπισε τον άλλοτε Νο.14 στον κόσμο, Kyle Edmund.

Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι και ένα ισορροπημένο 2ο σετ, ο 27χρονος Βρετανός πήρε τελικά τη νίκη με 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης του Wake Forest University, στο Winston-Salem της Βόρειας Καρολίνα.

Ο Περβολαράκης έμεινε πίσω με 0-3 στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο 1ο σετ, στο οποίο υπέστη νέο break στο 8ο game. Στο 2ο σετ ωστόσο πάλεψε μέχρι τέλους, έπαιξε στα ίσα τον Βρετανό και είχε και τη μεγάλη ευκαιρία του στο 7ο game, όταν προηγήθηκε με 3-3, 0-40.

Ο Edmund έσβησε και τα 3 break points για να αποφύγει το break και τελικά "έσπασε" τον Περβολαράκη στο 12ο game για να "σφραγίσει" τη νίκη, με τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να χάνει ένα προβάδισμα με 40-15 στο συγκεκριμένο game, στο οποίο έδειχνε έτοιμος να στείλει το σετ στο tie-break.

O Edmund, ο οποίος έχει χάσει πολλές εκατοντάδες θέσεις λόγω του τραυματισμού του, τώρα βρίσκεται στο Νο.666 της κατάταξης και χρησιμοποίησε το protected ranking του για να μπει στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Benjamin Bonzi, Νο.10 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots