Με τον Στέφανο Τσιτσιπά η Εθνική κόντρα στη Ρουμανία

 
Με τον Στέφανο Τσιτσιπά η Εθνική κόντρα στη Ρουμανία
© tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 19:13

Όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στην κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα πλέι οφ του World Group I του Davis Cup, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Άνω Λιοσίων το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου.

Την ομάδα μας, εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα στελεχώσουν ακόμα οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης, με αρχηγό αποστολής τον Απόστολο Τσιτσιπά και team captain τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Θυμίζουμε πως οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ξεκινώντας από τις 16:00 το Σάββατο (03/02) και από τις 12:00 την Κυριακή (04/02).

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη στο more.com, με τις τιμές να εκκινούν από τα 10 ευρώ για κάθε μέρα.

Το Δελτίο Τύπου:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ηγηθεί της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην κρίσιμη συνάντηση με τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP, που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Μετά την παρουσία του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Αυστραλιανό Όπεν, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ενισχύσει ξανά την ελληνική ομάδα στη σημαντικότερη διοργάνωση τένις, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, στον κόσμο.

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής Ομάδας, έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Γιάννης Ξυλάς, Αριστοτέλης Θάνος και Μιχάλης Περβολαράκης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 15€, 30€ και 50€, διαχωρισμένα σε τέσσερις ζώνες. Η πώλησή τους συνεχίζεται από το https://www.more.com/sports/davis-cup-1/

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ καλεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρουμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots