ATP
Τσιτσιπάς: "Ήμουν καλύτερα σήμερα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ήμουν καλύτερα σήμερα" (vid)
tn team Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 18:15

Ευχαριστημένος από τη σημερινή του εμφάνιση δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα βρεθεί αύριο στον πρώτο του τελικό σε τουρνουά στο γρασίδι στο ATP Tour.

"Ναι, μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα σήμερα στο court (σε σχέση με χθες). Ήταν ένας καλός αγώνας, είμαι χαρούμενος με το πως έπαιξα σήμερα και ελπίζω ο άνθρωπος εκεί πίσω να είναι καλά", είπε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Bonzi, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που διέκοψε για λίγο το παιχνίδι στο 1ο σετ, εξαιτίας της αδιαθεσίας ενός θεατή.

Για 2η φορά στην καριέρα του θα παίξει σε έναν τελικό την εβδομάδα πριν από ένα Grand Slam o Στέφανος, ο οποίος το είχε κάνει και πέρσι, όταν είχε κατακτήσει το 250άρι της Λυών μια μέρα πριν την έναρξη του Roland Garros. Εκείνη τη φορά τα πράγματα είχαν πάει πολύ καλά για εκείνον, αφού έκανε το καλύτερό του Slam μέχρι στιγμής και είχε φτάσει ως τον τελικό στο Παρίσι.

"Έχω παίξει ξανά σε τελικό την προηγούμενη εβδομάδα ενός Grand Slam. Είχε πάει καλά για μένα, ήταν την εβδομάδα πριν φτάσω στον τελικό του Roland Garros, είχα παίξει στη Λυών και με είχε βοηθήσει να έχω συνέπεια και να βρω καλό ρυθμό. Είναι διαφορετικό αυτή τη φορά, γιατί μιλάμε για διαφορετικές επιφάνειες και διαφορετικά ταμπλό. Θα δούμε τι θα συμβεί."

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ζητήθηκε από τον Στέφανο να πει κάτι στα ισπανικά για το κοινό της Μαγιόρκα και εκείνος ανταποκρίθηκε αμέσως: "Ευχαριστώ Μαγιόρκα, πάμε να χορέψουμε!"

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν έκανε σχόλιο όταν ρωτήθηκε για το αν έχει προτίμηση σε αντίπαλο, θα αντιμετωπίσει αύριο έναν εκ των Roberto Bautista Agut και Antoine Bellier.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots