ATP
Με Sinner o Nadal στην πρεμιέρα (vids)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Angel Martinez/Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 - 17:12

Ο Rafael Nadal θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner στην πρεμιέρα του στη Ρώμη, καθώς ο νεαρός Ιταλός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα και πήρε την πρόκριση. Γνωστός και ο πρώτος αντίπαλος του Novak Djokovic.

Έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες για τον 2ο γύρο του Internazionali BNL d' Italia έκλεισε ο Jannik Sinner, ο οποίος κέρδισε σε 90 λεπτά τον Ugo Humbert με 6-2, 6-4 και θα παίξει με τον Rafael Nadal για μια θέση στους "16" της Ρώμης.

O Sinner κυριάρχησε σήμερα στο γήπεδο και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Humbert, για να "ξεφύγει" με 5-1 στο 1ο σετ - στο οποίο δεν απειλήθηκε καθόλου από τη γραμμή του σερβίς.

Στο 2ο σετ ο Γάλλος έκανε το πρώτο του break στο ματς και προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Sinner κέρδισε τα 4 επόμενα games και έφερε στα μέτρα του και αυτό το σετ. Έκτοτε δεν έχασε το πάνω χέρι ο 19χρονος, που ολοκλήρωσε στο 10ο game την πρόκρισή του.

Θα είναι η 2η φορά που θα συναντηθούν Nadal και Sinner, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους στα προημιτελικά του Roland Garros τον περασμένο Οκτώβριο, όπου ο Ισπανός είχε πάρει τη νίκη με 7-6 (4), 6-4, 6-1, σε έναν πολύ ποιοτικό αγώνα και κλειστό για τα πρώτα δυο σετ.

Γνωστός έγινε και ο πρώτος αντίπαλος του Novak Djokovic στο τουρνουά, που θα είναι ο Taylor Fritz. Ο Αμερικανός, ο οποίος είχε πάρει 2 σετ από τον Djokovic στο Australian Open νωρίτερα φέτος, τη μέρα που ο Σέρβος είχε τραυματιστεί, κέρδισε σήμερα τον Daniel Evans με 6-3, 6-2, κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Τις 20 νίκες στη φετινή σεζόν έφτασε ο Aslan Karatsev, που κέρδισε τον Miomir Kecmanovic με 7-6 (2), 6-4 και θα παίξει με τον Daniil Medvedev στον 2ο γύρο. Μεγάλη νίκη για τον Federico Delbonis, που κέρδισε τον Karen Khachanov με 3-6, 6-4, 6-0 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον David Goffin.

Ο Kei Nishikori επιβλήθηκε του Fabio Fognini με 6-3, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta για μια θέση στη 16άδα, ενώ ο Marton Fucsovics έχασε μόνο δυο games από τον Yoshihito Nishioka (6-0, 6-2) και θα είναι ο αντίπαλος στην πρεμιέρα του Dominic Thiem.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots