ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 15:06

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Barcelona Open, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και του Rafael Nadal. Δείτε πως διαμορφώθηκε το ταμπλό.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί απευθείας στον 2ο γύρο με bye, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Jaume Munar με τον Thiago Monteiro. Στον 3ο γύρο έχει πιθανούς αντιπάλους τους Alex De Minaur και Alejandro Davidovich Fokina, ενώ στα προημιτελικά τους Denis Shapovalov και Felix Auger-Aliassime.

Στα ημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Andrey Rublev, που με τη σειρά του έχει αρκετά δύσκολη διαδρομή μέχρι την 4άδα, αφού στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Casper Ruud (τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Monte-Carlo σήμερα), ενώ στα προημιτελικά τους Roberto Bautista Agut και Jannik Sinner.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανό να συναντήσει τον Στέφανο μόνο στον τελικό, είναι ο Rafael Nadal, ο οποίος θα παίξει είτε με τον Adrian Mannarino, είτε με qualifier στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο. Στον 3ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Cristian Garin, Kei Nishikori και Guido Pella, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Karen Khachanov και David Goffin και στα ημιτελικά με τους Diego Schwartzman, Fabio Fognini και Pablo Carreno Busta.

Οι πιθανές διασταυρώσες με βάσει τα seedings των παικτών:

3ος γύρος:

[1] Nadal - Garin [13]
[12] Khachanov - Goffin [8]
[4] Schwartzman - Evans [16]
[9] Fognini - Carreno Busta [6]

[5] Bautista Agut - Sinner [11]
[15] Ruud - Rublev [3]
[7] Shapovalov - Auger Aliassime [10]
[14] De Minaur - Tsitsipas [2]

Προημιτελικά:

[1] Nadal - Goffin [8]
[4] Schwartzman - Carreno Busta [6]

[5] Bautista Agut - Rublev [3]
[7] Shapovalov - Tsitsipas [2]

Δείτε εδώ αναλυτικά το ταμπλό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots