ATP
Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ImagenShop - Abierto Mexicano Telcel
tn team Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 12:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Lorenzo Musetti το πρωί του Σαββάτου, για μια θέση στον τελικό του Abierto Mexicano. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, Νο.1 στο ταμπλό του Abierto Mexicano, θα συναντήσει για πρώτη φορά στο tour τον 19χρονο Musetti, που διανύει μια τρομερή εβδομάδα στο Ακαπούλκο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 06:00 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 7HD.

Ο ταλαντούχος Ιταλός ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα προκριματικά και μέχρι σήμερα μετράει 6 διαδοχικές νίκες μέσα στις 6 τελευταίες ημέρες. Στο κυρίως ταμπλό απέκλεισε τους Diego Schwartzman, Frances Tiafoe και Grigor Dimitrov.

O Τσιτσιπάς, που από τη μεριά του κάνει επίσης ένα πολύ καλό τουρνουά και έχει κερδίσει μέχρι τώρα τους Benoit Paire, John Isner και Felix Auger-Aliassime, θα διεκδικήσει την επιστροφή του στους τελικούς από τον Σεπτέμβριο του 2020 και την 13η πρόκριση σε τελικό στην καριέρα του, 6η σε ένα 500άρι τουρνουά. Για τον Musetti, θα είναι η πρώτη παρουσία σε ημιτελικό σε 500άρι.

Πριν από τον αγώνα του Στέφανου με τον Musetti, θα γίνει ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα στους δυο Γερμανούς, Alexander Zverev και Dominik Koepfer. Ένας ημιτελικός που έχει ξεκάθαρο φαβορί τον Zverev, Νο.2 στο ταμπλό. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 04:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (Σάββατο στην Ελλάδα):

Estadio:
04:00 Dominik Koepfer v. Alexander Zverev [2] COSMOTE SPORT 7HD
06:00 Stefanos Tsitsipas [1] v. Lorenzo Musetti [Q] COSMOTE SPORT 7HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots