ATP
Επιστρέφει στο Μαϊάμι ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 - 9:43

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα, ο Novak Djokovic θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τέλος του μήνα για το πρώτο Masters 1000 της φετινής σεζόν στο Μαϊάμι.

Το Miami Open, που θα επιστρέψει μετά από 2 χρόνια αφού ακυρώθηκε το 2020 λόγω του Covid-19, θα διεξαχθεί από τις 22 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου και θα είναι το επόμενο τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί ο Djokovic, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic αγωνίστηκε με θλάση στο μεγαλύτερο μέρος του φετινού Australian Open και αυτές τις εβδομάδες αναρρώνει, ώστε να είναι και πάλι στο 100% του όταν θα επιστρέψει.

Θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο του στο Μαϊάμι - τώρα μοιράζεται το ρεκόρ του πολυνίκη του θεσμού με τον Andre Agassi - καθώς και τον 37o τίτλο του σε Masters 1000 τουρνουά (έχει ήδη το καλύτερο ρεκόρ).

Μετά ο Nole θα ξεκινήσει την περιοδεία του στη χωμάτινη σεζόν της Ευρώπης και ανακοίνωσε ήδη ποια θα είναι τα δυο πρώτα τουρνουά στα οποία θα παίξει.

Θα ξεκινήσει τη σεζόν στο χώμα από το Monte-Carlo Masters (12-18 Απριλίου), ενώ στη συνέχεια σκοπεύει να αγωνιστεί στο 250άρι του Βελιγραδίου (19-25 Απριλίου).

Το Βελιγράδι θα διεξάγει για πρώτη φορά τουρνουά ΑΤΡ από το 2012 και οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του, Novak Tennis Center.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots