ATP
Τα παρασκήνια από τη μεγάλη έκπληξη του Federer (vid)

 
Τα παρασκήνια από τη μεγάλη έκπληξη του Federer (vid)
Τα παρασκήνια από τη μεγάλη έκπληξη του Federer (vid)
tennisnews team Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 - 19:46

O Roger Federer πραγματοποίησε μια μεγάλη και διπλή έκπληξη, στα κορίτσια που έγιναν viral τον περασμένο Απρίλιο, παίζοντας τένις από τις ταράτσες τους. Η Barilla, που έφερε τον Ελβετό στις δυο νεαρές τενίστριες, αποκάλυψε και τα παρασκήνια από τη μαγική αυτή συνάντηση.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Federer πήγε στο Finale Ligure της βόρειας Ιταλίας και συνάντησε τις δυο μικρές τενίστριες που έγιναν viral τον Απρίλιο, όταν δημοσίευσαν ένα βίντεο που έπαιζαν τένις από τις ταράτσες τους, στα πλαίσια της καμπάνιας "Tennis at Home".

Οι δυο μικρές, που μέχρι τότε νόμιζαν πως απλώς θα έδιναν μια συνέντευξη, κατενθουσιάστηκαν όταν είδαν τον Ελβετό να στέκεται πίσω τους και ακολούθησαν μερικές υπέροχες εικόνες.

Επιπλέον, η έκπληξη ήταν διπλή, καθώς εκτός από το ότι είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να παίξουν τένις με τον Federer στις ίδιες ταράτσες που γύρισαν το βίντεο, ο "Βασιλιάς" ανακοίνωσε λίγο αργότερα πως μίλησε με τον Rafael Nadal και "έκλεισε" για αυτές δυο θέσεις στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα για το Summer Camp!

Η Barilla, η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στον κόσμο, ήταν υπεύθυνη γι' αυτή τη συνάντηση και εκτός από το βασικό βίντεο, μοιράστηκε και μερικές στιγμές backstage, από τις υπόλοιπες κάμερες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots