ATP
Δεν θα πάει στο US Open o Fognini

 
Δεν θα πάει στο US Open o Fognini
Δεν θα πάει στο US Open o Fognini
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 10:46

Σύμφωνα με τον προπονητή της Ιταλίας στο Davis Cup, Corrado Barazzutti, o Fabio Fognini δεν θα πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεπώς δεν θα αγωνιστεί στο US Open τον Σεπτέμβριο, ωστόσο ο Ιταλός προπονητής δεν πιστεύει ότι θα γίνει το αμερικανικό Grand Slam. 

Μετά από τον Alexei Popyrin, που έγινε ο πρώτος παίκτης που επισημοποίησε το ότι σκοπεύει να προσπεράσει το US Open φέτος, ο Fognini είναι απ' ότι φαίνεται ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο γίνεται γνωστό ότι δεν θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όταν επιστρέψει το tour.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ιταλικής ομάδας του Davis Cup, Corrado Barazzutti, ο Fognini αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στην ανάρρωσή του μετά από την εγχείριση που είχε κάνει στους αστραγάλους του στο τέλος του Μαΐου και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει το US Open στα πλάνα του. 

"Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για το US Open. Αν μου επιτρέπεται να πω τη γνώμη μου, δε νομίζω να γίνει US Open φέτος. Η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ σοβαρή και αμφιβάλλω πως θα βελτιωθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όσο δεν υπάρχει αυστηρό lockdown στη χώρα, τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Δεν θα τα καταφέρουν να το διοργανώσουν. Στα μέσα του Ιουλίου αναμένεται μια τελική απόφαση. Είναι περίπλοκο και μόνο να πας στις ΗΠΑ. Οι παίκτες δεν θέλουν να πάνε", είπε ο Barazzutti.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots