ATP
Popyrin: "Δεν θα παίξω στο US Open"

 
Popyrin: "Δεν θα παίξω στο US Open"
Popyrin: "Δεν θα παίξω στο US Open"
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - 9:35

O Alexei Popyrin έγινε ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν πρόκειται να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το US Open.

"Καμιά στιγμή δεν ήθελα να πάω να παίξω στο US Open. Πιστεύω πως με όσα συμβαίνουν στην Αμερική αυτή τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να πάω να παίξω στο US Open. Είναι μεγάλο ρίσκο για όλους να πάνε και να παίξουν", είπε ο Popyrin στο Tennis Majors.

O παίκτης της Mouratoglou Tennis Academy, είπε επίσης πως έχει συζητήσει με κάποιους παίκτες για το θέμα και οι απόψεις διίστανται: "Από εκείνους που έχω μιλήσει, κάποιοι φοβούνται τον ιό και κάποιοι δεν τον φοβούνται. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καν. Θα περιμένουμε να δούμε πόσοι παίκτες θα πάνε."

Παρόλο που βρίσκεται ήδη στη Γαλλία, ο Popyrin εξέφρασε την ανησυχία του και για το Roland Garros, το οποίο σκοπεύει να φιλοξενήσει θεατές, με πληρότητα από 50% έως 60%.

"Είπαν ότι σκοπεύουν να κάνουν τους αγώνες με φιλάθλους, κάτι που με αγχώνει. Με αυτά που είδαμε στο Adria Tour και στην Ατλάντα, δυο τουρνουά που είχαν φιλάθλους, νομίζω πως το να παίξουμε με κόσμο θα έχει μεγάλο ρίσκο."

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots