ATP
Το ξέσπασμα του Federer στην Μπογκοτά (vid)

 
Το ξέσπασμα του Federer στην Μπογκοτά (vid)
Το ξέσπασμα του Federer στην Μπογκοτά (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 14:39

Ο Roger Federer αναγκάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες να στείλει κόσμο στο σπίτι του, ακυρώνοντας την αναμέτρησή του με τον Alexander Zverev, εξαιτίας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Μπογκοτά. Οι εικόνες που είδαν χθες στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν την πνευματική κατάρρευση του Ελβετού, μετά τη δύσκολη ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της λατινοαμερικάνικης περιοδείας του, ο Federer αναγκάστηκε να ακυρώσει έναν από τους 5 αγώνες που είχε προγραμματίσει με τον Zverev, στην Μπογκοτά της Κολομβίας, εξαιτίας της αναταραχής από τις διαδηλώσεις κατά του προέδρου της χώρας, Ivan Duque, και τα μέτρα ασφαλείας - στα οποία συμπεριλαμβανόταν και απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ - που ανακοίνωσε ο τελευταίος. 

"Ήταν το καλύτερο σενάριο. Ο κόσμος έπρεπε να μείνει σπίτι του, έπρεπε να μείνει ασφαλής", είπε μετά το συμβάν ο Federer, στο ντοκιμαντέρ του ESPN που προβλήθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Πιο πριν, ο Federer κατέρρευσε στα αποδυτήρια, ξεσπώντας σε δάκρυα, καθώς απογοήτευσε αρκετούς φιλάθλους που είχαν φτάσει ήδη στο γήπεδο. Οι διοργανωτές δεν είχαν σκοπό να ακυρώσουν το ματς αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πολλοί άνθρωποι δεν θα είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν στο γήπεδο, ενώ όταν ο αγώνας τελείωνε η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα είχε τεθεί ήδη σε εφαρμογή. 

"Ήθελα πολύ να επιστρέψω εδώ και να αγωνιστώ. Ο Sascha και εγώ ήμασταν έτοιμοι και μας λυπεί πολύ αυτό που έγινε. Αλλά θα επιστρέψω κάποια μέρα και αυτή η αναμέτρηση θα γίνει. Να παραμείνει ασφαλείς, σας ευχαριστώ", είπε στο κοινό της Μπογκοτά ο Federer, που αργότερα ξέσπασε σε κλάματα, όπως έδειξαν οι εικόνες του φιλμ. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots