ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Novak Djokovic & Roger Federer
Novak Djokovic & Roger Federer Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 5:45

Ο Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Roger Federer, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του ATP Finals και που προφανώς ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του ATP Finals.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας και αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι μόλις έγιναν γνωστοί οι δυο όμιλοι του φετινού ATP Finals, θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Θα είναι η 49η συνάντηση των Djokovic και Federer, με τον Σέρβο να μετράει 4 νίκες περισσότερες (26-22), και τα πράγματα είναι πολύ απλά, αφού όποιος πάρει τη νίκη θα πάρει και την 1η θέση του ομίλου αυτού, επομένως και την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Θυμίζουμε πως την 1η θέση έχει ήδη πάρει ο Dominic Thiem, που κέρδισε τους Djokovic και Federer στα πρώτα δυο παιχνίδια του, εξασφαλίζοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στα ημιτελικά του ATP Finals για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σήμερα, στις 16:00, ο Thiem θα αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ιταλός με τη σειρά του δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και θα καταλάβει την 4η θέση ό,τι κι αν συμβεί. Σίγουρα όμως θα τα δώσει όλα για να μην αποχωρήσει από το Λονδίνο χωρίς νίκη, όπως και ο Thiem θα θέλει να ολοκληρώσει αήττητος την προσπάθειά του στο round robin.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Centre Court:
14:00 Kubot/Melo v. Ram/Salisbury
16:00 Dominic Thiem v. Matteo Berrettini COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Klaasen/Venus v. Dodig/Polasek
22:00 Novak Djokovic v. Roger Federer COSMOTE SPORT 6HD

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots