Παρακολουθούσε μέσω κρυφής κάμερας την πρώην του ο Nalbandian!

 
Παρακολουθούσε μέσω κρυφής κάμερας την πρώην του ο Nalbandian!
tn team Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 13:14

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από την Αργεντινή, με τον πρώην Νο.3 τενίστα του κόσμου, David Nalbandian, να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση από την πρώην σύντροφό του και να παραδέχεται μάλιστα πως παρακολουθούσε τις κινήσεις της μέσω κρυφής κάμερας.

Η πρώην του Nalbandian, Araceli Torrado, τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση και παραβίαση ιδιωτικότητας, αφού εντόπισε κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά της, με τον Αργεντινό πρώην τενίστα να παραδέχεται αργότερα σε ηχητικό ντοκουμέντο ότι την έβαλε ο ίδιος.

Η Torrado και ο Nalbandian ήταν σε σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023. Νοίκιασαν μαζί ένα διαμέρισμα στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, όπου η Torrado συνέχισε να μένει και μετά τον χωρισμό τους, μέχρι να βρει κάποιο άλλο διαμέρισμα. Σε εκείνο το διαμέρισμα ανακάλυψε την κρυφή κάμερα, μαζί με τον αδερφό της.

Η καταγγελία της Torrado αρχειοθετήθηκε αρχικά από την εισαγγελία λόγω έλλειψης στοιχείων, στη συνέχεια όμως, μετά και τα νέα δεδομένα με το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο δικηγόρος της, με τον Nalbandian να παραδέχεται ότ ήταν ο υπεύθυνος για την κάμερα, ξεκίνησε η επίσημη έρευνα για να εκδικαστεί η υπόθεση.

"Αποφάσισα να τον χωρίσω όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις πράξεις του. Αυτό που αρχικά έμοιαζε με έναν φιλικό χωρισμό, γινόταν όλο και πιο τοξικό μέρα με τη μέρα. Με διεκδίκησε επίμονα και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Άρχισα να φοβάμαι, όταν ο σεκιούριτι της πολυκατοικίας μου, μου είπε ότι ο Nalbandian ζήτησε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Τον Ιούνιο παρατηρήσαμε κάτι περίεργο στο δωμάτιο, μαζί με τον αδερφό μου. Εκείνος είδε μια περίεργη λάμψη πίσω από το εσωτερικό του εξαερισμού του διαμερίσματος. Ο τρόμος που μου προκάλεσε αυτό ήταν απερίγραπτος. Όχι μόνο με παρακολουθούσαν, αλλά μπορούσαν να με δουν γυμνή", αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η Torrado.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots