Εκτός 4άδας η Κορδολαίμη

 
Εκτός 4άδας η Κορδολαίμη
tn team Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:24

Η Ελένη Κορδολαίμη ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή παρουσία της στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Monastir, καθώς ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Κινέζα Xinxin Yao, Νο.3 στο ταμπλό.

Η Ελένη Κορδολαίμη δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κινέζας Xinxin Yao, No.3 στο ταμπλό και Νο.588 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-1 σήμερα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με την Κορδολαίμη να προηγείται μέχρι και με 4-2, έχοντας έχοντας 3 game points για να κάνει το 5-2. Η 18χρονη Yao κατάφερε να μείνει στο game και μετά από 8 ισοπαλίες και 6 χαμένα break points, έκανε τελικά το break και μείωσε σε 4-3.

Ήταν το σημαντικότερο game της αναμέτρησης αυτό, αφού άλλαξε όλο το παιχνίδι. Η Yao δεν έχασε άλλο game στο 1ο σετ, ενώ κέρδισε συνολικά τα 10 από τα 11 τελευταία games, για να φτάσει στη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Για την Κορδολαίμη ήταν μια καλή εβδομάδα και η δεύτερη διαδοχική που προκρίθηκε σε προημιτελικό. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να πετύχει 5 νίκες στη σειρά, αφού είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots