1η νίκη για τη Δέσποινα στη Φλόριντα

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tennisnews team Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 - 10:41

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ απέκλεισε την Anna Danilina στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs στη Φλόριντα και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Στο πολύ δυνατό τουρνουά των 100.000 δολαρίων του Bonita Springs αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία πραγματοποίησε νικηφόρα πρεμιέρα τα ξημερώματα της Τρίτης, κερδίζοντας την Καζάκα Anna Danilina, Νο.289 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-5, 6-3.

Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για την 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.270 στον κόσμο, που βρέθηκε πίσω με 1-4 και με 3-5 στο 1ο σετ, κατάφερε όμως να κερδίσει τα 4 τελευταία games του και να το κερδίσει με 7-5.

Και το 2ο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δυο παίκτριες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στα πρώτα games, όμως η Δέσποινα είχε και πάλι δυνατότερο κλείσιμο, κερδίζοντας 3 games στη σειρά για να μετατρέψει το 3-3 σε 6-3.

Σήμερα, λίγο μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδας, η Παπαμιχαήλ θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό, αντιμετωπίζοντας σε μια πολύ δύσκολη αποστολή την Σέρβα Aleksandra Krunic, No.4 στο ταμπλό και Νο.211 στην παγκόσμια κατάταξη. Μια θέση φυσικά που δεν αντιπροσωπεύει την πολύ μεγάλη κλάση της Krunic, που στο (όχι μακρινό) παρελθόν είχε φτάσει και στο Νο.39 του κόσμου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots