2η νίκη για τη Σαπφώ στην Αττάλεια

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 - 8:52

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ζευγάρωσε τις νίκες της στην Αττάλεια και βρίσκεται μια ανάσα από το κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Η Σακελλαρίδη δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι στιγμής στην προσπάθειά της στα προκριματικά του τουρνουά της Αττάλειας, αφού την Κυριακή κέρδισε για τον 1ο γύρο την Ρωσίδα Anastaisa Mozgaleva με 6-1, 6-2 και τη Δεύτερα συνέτριψε την Ιταλίδα Sveva Mazzari με 6-0, 6-1.

Προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα διεκδικήσει σήμερα την είσοδο στο κυρίως ταμπλό, απέναντι στην Αυστριακή Stefanie Auer.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Στέφανος Σακελλαρίδης είχε κερδίσει στον 1ο προκριματικό γύρο τον Ισπανό Gianmarco Amatiste με 6-4, 6-2, στη συνέχεια όμως ηττήθηκε από τον Γάλλο Mathys Erhard με 6-3, 7-5, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Στα προκριματικά του Futures των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος συνάντησε από τον 1ο γύρο τον Federico Arnaboldi από την Ιταλία, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.813 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots