2η θέση για τον Παγώνη στην Ουγγαρία

 
2η θέση για τον Παγώνη στην Ουγγαρία
tn team Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 21:44

Ο Ράφα Παγώνης ολοκλήρωσε την πολύ καλή του εβδομάδα στο Dunakeszi της Ουγγαρίας, με τη 2η θέση στο μονό στο τουρνουά U12 της Tennis Europe.

Μετά από ένα κλειστό ματς στον τελικό του Dunakeszi Cup, o Ράφα Παγώνης ηττήθηκε από τον Ούγγρο Istvan Damjan Mokan με 7-5, 6-2 και κατέλαβε τη 2η θέση στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια.

Ο Παγώνης, ο οποίος προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη και αγωνίζεται στον Ο.Α Γλυφάδας, πέτυχε 5 νίκες αυτή την εβδομάδα στο χωμάτινο τουρνουά της Ουγγαρίας.

Στη φάση των ομίλων κέρδισε τον Καζάκο Ansar Niyetkaliyev με 6-0, 6-3, τον Ούγγρο Mihaly Ieliszejev με 6-1, 6-1 και τον Ούγγρο Boldizsar Sonkodi με 6-2, 6-3. Στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ρώσο Dmitrii Artemev σε ένα δύσκολο ματς με 6-4, 4-6, 6-3 και στα ημιτελικά νίκησε τον Σλοβάκο Filip Cierny με 6-1, 6-3.

Έφτασε επίσης στα ημιτελικά του διπλού, με συμπαίκτη τον Θάνο Χαιρόπουλο, ο οποίος επίσης έκανε καλές εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα στο Dunakeszi και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό.

Για 5η φορά έπαιξε σε έναν τελικό στο tour της Tennis Europe ο Ράφα, ο οποίος κατέκτησε τους τίτλους στα μονά στο τουρνουά της Πάτρας και στο τουρνουά της Πτολεμαΐδας αυτό το καλοκαίρι, ενώ ήταν φιναλίστ στο διπλό στην Πτολεμαΐδα και στο διπλό του τουρνουά της Λεμεσού που έγινε τον περασμένο Απρίλιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots