Στη 2η θέση η Ελλάδα - πρόκριση στην τελική φάση

 
Στη 2η θέση η Ελλάδα - πρόκριση στην τελική φάση
Στη 2η θέση η Ελλάδα - πρόκριση στην τελική φάση
tennisnews team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 - 17:20

Η Εθνική ομάδα στα αγόρια U16 δεν κατάφερε να κερδίσει και τη Βουλγαρία στον σημερινό τελικό των προκριματικών της Zone C του European Summer Cups, αλλά με τη 2η θέση εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του τουρνουά.

Η Ελλάδα, η οποία αποτελείται από τους Φίλιππο Αστρεινίδη, Βασίλη Βολτυράκη και Βαγγέλη Κυπριώτη, ολοκλήρωσε το πολύ καλό τριήμερο που είχε στην Constanta της Ρουμανίας για τα προκριματικά του European Summer Cups, με ήττα από τη Βουλγαρία, με 2-0.

Ο Αστρεινίδης ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τον Nikolay Nedelchev με 6-4, 6-2, ενώ ο Βολτυράκης δεν τα κατάφερε στον άλλον αγώνα του μονού, όπου ηττήθηκε από τον Petr Nesterov με 6-0, 6-4. Το διπλό δεν έγινε, με τη Βουλγαρία να παίρνει την 1η θέση του τουρνουά της Zone C στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups στα 16άρια.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα κέρδισε τις προηγούμενες μέρες την Τουρκία και τη Ρουμανία, για να προκριθεί ως στον τελικό, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της και στην τελική φάση, που θα γίνει στο Le Touquet της Γαλλίας το τριήμερο 5-7 Αυγούστου.

Εκεί θα αγωνιστούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης οι 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά: Βουλγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Σερβία, Ισπανία και Ουκρανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots