Με το δεξί Παύλου και Αστρεινίδης στο Πλόβντιβ

 
Φίλιππος Αστρεινίδης
Φίλιππος Αστρεινίδης
tn team Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 9:16

Στο πολύ δυνατό J1 τουρνουά της ITF αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα η Μιχαέλα Λάκη, η Δήμητρα Παύλου και ο Φίλιππος Αστρεινίδης. Η Παύλου και ο Αστρεινίδης ξεκίνησαν ήδη τις υποχρεώσεις τους από τα προκριματικά, όπου πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες.

Η Δήμητρα Παύλου, η οποία μετά από την εξαιρετική της περσινή σεζόν έχει κερδίσει πολύ έδαφος και βρίσκεται στο Νο.194 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών U18, κέρδισε στην πρεμιέρα της στο Plovdiv Cup την Βουλγάρα Darya Velikova, με 7-5, 6-1.

Στον 2ο προκριματικό γύρο, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Violeta Martinez.

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό πραγματοποίησε με επιτυχία και ο Φίλιππος Αστρεινίδης, ο οποίος κέρδισε τον Βούλγαρο Maxim Khorozov με 6-2, 6-4, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.6 στο ταμπλό των προκριματικών και Νο.301 στην παγκόσμια κατάταξη U18 της ITF, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον επίσης Βούλγαρο George Lazarov.

Στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας βρίσκεται και η Μιχαέλα Λάκη, η οποία βρίσκεται στο Νο.42 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών U18 και θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots