Έφτασαν κοντά Αστρεινίδης και Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 9:48

Ο Φίλιππος Αστρεινίδης και η Δήμητρα Παύλου έφτασαν πολύ κοντά στο κυρίως ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης J1 κατηγορίας του Πλόβντιβ, πετυχαίνοντας από 2 νίκες στα προκριματικά, αμφότεροι όμως "λύγισαν" στον 3ο γύρο.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας της, στον πρώτο αγώνα που έδωσε στο ITF Tour για φέτος, επί της Βουλγάρας Darya Velikova με 7-5, 6-1, η Δήμητρα Παύλου κέρδισε και την Αμερικανίδα Violeta Martinez με 6-3, 6-4, για να μπει στον 3ο προκριματικό γύρο του Plovdiv Cup.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της επί της Martinez, έδωσε και τον επόμενο αγώνα της, ενάντια στην Ρουμάνα Anca Alexia Todoni, No.3 στο ταμπλό και Νο.163 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-2.

Στον τελευταίο προκριματικό γύρο έφτασε και ο Φίλιππος Αστρεινίδης, ο οποίος είχε κερδίσει το Σάββατο τον Βούλγαρο Maxim Khorozov με 6-2, 6-4 και το πρωί της Κυριακής κέρδισε τον επίσης Βούλγαρο George Lazarov, με 6-4, 6-4.

Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισε τον Γάλλο Romain Gales για τον 3ο γύρο των προκριματικών, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-1.

Θυμίζουμε πως το ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει στο δυνατό χωμάτινο τουρνουά του Πλόβντιβ, αφού στο κυρίως ταμπλό των κοριτσιών αγωνίζεται η Μιχαέλα Λάκη, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σήμερα, απέναντι στην Ιταλίδα Alessandra Simone.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots