Σε ρυθμούς Winter Cups χτυπάει η καρδιά των Juniors

 
Σε ρυθμούς Winter Cups χτυπάει η καρδιά των Juniors
tennisnews team Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 - 11:35

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο ιστορικός θεσμός Winter Cups, που διοργανώνεται από την Tennis Europe και τη Head. Τα προκριματικά της διοργάνωσης, ή το πρώτο από τα δύο στάδιά της, θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, με τα ελληνικά χρώματα να εκπροσωπούνται από τις Εθνικές ομάδες στα 14άρια και τα 16άρια σε Αγόρια και Κορίτσια.

Στα Αγόρια 14, η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Pecs της Ουγγαρίας για τη Zone A, όπου βρίσκονται επίσης οι Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μολδαβία, Ρωσία και Σερβία. Στην Ιταλία βρίσκεται η αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών, που θα αντιμετωπίσει στην πόλη Maniago (Zone C) τις Λευκορωσία, Κροατία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρωσία και Ελβετία.

Στην κατηγορία των Αγοριών μέχρι 16 ετών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τοποθετήθηκε στη Zone A, μαζί με τις Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Πολωνία, Ελβετία και Ουκρανία, της οποίας οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην πόλη Vendryne της Τσεχίας. Τέλος, στα Κορίτσια 16 η Ελλάδα είναι στη Zone B της γαλλικής Cholet και θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Γαλλία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Μολδαβία, Ρωσία, Σλοβακία και Ελβετία.

Ο τελικός γύρος της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου, στην ιταλική Correggio (Αγόρια 14), τις τσέχικες Roznov pod Radhostem (Κορίτσια 14) και Frydlant nad Ostravici (Αγόρια 16) και τη γαλλική Ronchin (Αγόρια 16), με τη συμμετοχή των δύο κορυφαίων ομάδων κάθε ομίλου.

Οι ελληνικές συμμετοχές:

Αγόρια 14 (Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος): Στέφανος Τσιτσιπάς, Χρήστος Αντωνόπουλος, Βασίλης Ηλιόπουλος.

Κορίτσια 14 (Γρηγόρης Αναγνωστόπουλος): Ασπασία Αυγέρη, Ελένη Χριστοφή, Παρασκευή Μπότσα.

Αγόρια 16 (Enrique Fernandez Marin): Ελευθέριος Θεοδώρου, Μάρκος Καϊσέρογλου, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Κορίτσια 16 (Παναγιώτης Πουντζάς): Αναστασία Βασιλείου, Ευαγγελία Παπαϊωάννου, Μαρία Ελένη Χαραλαμποπούλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots