Ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Εθνικές μας ομάδες στα 12άρια του Winter Cups

 
Ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Εθνικές μας ομάδες στα 12άρια του Winter Cups
tn team Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 20:36

Οι Εθνικές μας ομάδες αγοριών και κοριτσιών κάτω των 12 ετών, ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους σήμερα στην προκριματική φάση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Winter Cups της Tennis Europe.

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια 12 ετών έλαβε μέρος στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Α', το οποίο φιλοξενήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου.

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους Γιώργο Πούντζα, Ιάσονα Σπύρου και Θεόφιλο Τσοκάνη, με αρχηγό αποστολής τον Βασίλη Σκορίλα, πήρε την 6η θέση του τουρνουά.

Στην πρώτη φάση ηττήθηκε από τη Φινλανδία με 3-0, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τη Βουλγαρία για την 5η θέση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Στα κορίτσια 12, η Ελλάδα ταξίδεψε στο Rakovnik της Τσεχίας. Την Εθνική μας εκπροσώπησαν οι Ειρήνη Μπεκιάρη, Ιωάννα Τσεπετονίδου και Αναστασία Λιώρη, με αρχηγό αποστολής τον Νίκο Αλεξίου.

Και σ' αυτό το τουρνουά η ομάδα μας πήρε την 6η θέση. Στην 1η φάση ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Γαλλία με 3-0, ενώ σήμερα, στον αγώνα για τις θέσεις 5-6, γνώρισε την ήττα από τη Δανία με 2-1 στις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο παιχνίδι των μονών η Μπεκιάρη κατάφερε να δώσει τον πόντο στην ομάδα μας κερδίζοντας σε ένα καταπληκτικό ματς την Coco Cirkeline Lynge Olsen με 4-6, 7-6 (5), 7-5. Στο άλλο μονό, η Emilia Henningsen επικράτησε της Τσεπετονίδου με 6-1, 6-1, ενώ στο διπλό έγινε μεγάλη μάχη, με τις Maria Bogdanova και Henningsen να επικρατούν στο τέλος των Μπεκιάρη και Λιώρη με 7-5, 6-2.

Όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots