5o Andros Tennis Open 2022: Ίων Καμπάνης και Κωνσταντίνος Σφέτσας νικητές στις κατηγορίες ανδρών (pics)

 
5o Andros Tennis Open 2022: Ίων Καμπάνης και Κωνσταντίνος Σφέτσας νικητές στις κατηγορίες ανδρών (pics)
© Αντώνης Σολάρης / cyclades24
tennisnews team Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 11:04

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου  με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 5ο Andros Tennis Open 2022 που για άλλη μια χρονιά μονοπώλησε το καλοκαιρινό αθλητικό ενδιαφέρον της Άνδρου.

Το απόγευμα έγιναν οι δύο προγραμματισμένοι τελικοί των ηλικιών από 15 μέχρι 30 ετών και 30+.

Στον πρώτο έφτασαν στον τελικό δύο νεαρά παιδιά με πολύ μέλλον και προοπτικές εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν ο Ίωνας Καμπάνης και ο Περικλής Γεωργούδης. Νικητής αναδείχτηκε με εντυπωσιακή ανατροπή ο Καμπάνης που βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ με 4-2 και με το ίδιο σκορ ισοφάρισε.

Η νίκη κρίθηκε στο τάι μπρέικ εκεί που Γεωργούδης ξεκίνησε με μίνι μπρέικ το οποίο  ανταπέδωσε αμέσως ο Καμπάνης. Τελικά το 2-2  ήταν η τελευταία επαφή των δύο φιναλίστ  στο σκορ γιατί ο Καμπάνης έκανε ένα επί μέρους 8-2 και πήρε το σετ και τη νίκη.

Στον δεύτερο τελικό που ακολούθησε αναμετρήθηκαν ο Στέφανος Πατήλας που όλοι θεωρούσαν φαβορί για τον τίτλο και ο Κωνσταντίνος Σφέτσας, το αουτσάιντερ.

Με την έναρξη του αγώνα τα προγνωστικά δικαιώνονταν αφού ο Πατήλας προηγήθηκε με 3-0 σετ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Σφέτσας άρχισε την αντεπίθεσή του και κάνοντας ένα σερί 6-1 πήρε το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Κωνσταντίνος Σφέτσας έψαχνε την ευκαιρία να σπάσει το σερβίς του Πατήλα και τα κατάφερε στο τέταρτο γκέιμ παίρνοντας ένα σοβαρό προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος παρά τα όποια λάθη του στα τελευταία γκέιμ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots