Στέφανος Τσιτσιπάς: "Καλή επιτυχία στον Πέτρο"

 
Πέτρος & Στέφανος Τσιτσιπάς
Πέτρος & Στέφανος Τσιτσιπάς Corinne Dubreuil | Open 13
tennisnews team Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 8:24

Το ξεχωριστό μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά από τη Νέα Υόρκη στον αδερφό του, Πέτρο, που αγωνίζεται στην Αθήνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Μετά την αναμέτρησή του με τον Milos Raonic στη Νέα Υόρκη, επικοινωνήσαμε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που είχε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον αδερφό του, Πέτρο.

"Επικοινωνούμε με τον Πέτρο, δεν είναι και ο καλύτερος στο WhatsApp, αλλά βελτιώνεται, μαθαίνει! Είναι πολύ καλό παιδί και ακούει, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, μου δίνει συμβουλές, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και είμαι σίγουρος ότι άμα μπει στη σωστή ζώνη και εγκεφαλικά και σωματικά όταν παίζει, μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Χρειάζεται να έχει καθαρή σκέψη και καθαρές προθέσεις στο τι θέλει να κάνει. Του εύχομαι καλή επιτυχία από εδώ, από τη Νέα Υόρκη, χωρίς καμιά πίεση, να συνεχίσει δυνατά!" είπε ο Στέφανος μέσα από το tennisnews.gr

Ο Πέτρος αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Ο.Α. Αθηνών. Σήμερα, στις 12:00, θα αντιμετωπίσει τον Λευτέρη Θεοδώρου για την ημιτελική φάση του μονού, ενώ το απόγευμα θα παίξει και στον τελικό του διπλού με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Φραγκίστα, ενάντια στον Θεοδώρου και στον Αντώνη Σταμένο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots