Πρόκριση στο διπλό για Δημήτρη και Στέφανο Σακελλαρίδη

 
Πρόκριση στο διπλό για Δημήτρη και Στέφανο Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 - 21:22

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης πήραν μια πολύ σημαντική πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Αττάλειας. Στον 3ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Σαπφώ Σακελλαρίδη στα μονά.

Ο μόλις 15χρονος Δημήτρης και ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης, πήραν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του διπλού στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Αττάλειας, καθώς κέρδισαν σήμερα τους Αργεντινούς Lucio Carnevalle και Alan Postay, με 6-3, 6-2.

Στα προημιτελικά οι δυο Έλληνες τενίστες θα αντιμετωπίσουν τους Adam Jurajda και Daniel Siniakov από την Τσεχία, που απέκλεισαν το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Billy Harris και Vladyslav Orlov, με 2-6, 7-6 (12), 10-8.

Στο διπλό έπαιξε σήμερα και ο μεγάλος αδερφός του Δημήτρη και του Στέφανου, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Credit Chaiyarin από την Ταϊλάνδη, γνώρισε όμως την ήττα από τους Alexander Shevchenko και Togan Tokac με 6-1, 6-3.

Στο γυναικείο τουρνουά της Αττάλειας, η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, καθώς ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Σέρβα Ivana Jorovic με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots