"Λύγισε" ο Τσιτσιπάς στο Burnie (vid)

 
"Λύγισε" ο Τσιτσιπάς στο Burnie (vid)
"Λύγισε" ο Τσιτσιπάς στο Burnie (vid)
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 6:34

O Πέτρος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ακόμα μια καλή εμφάνιση στο Burnie International, αλλά "λύγισε" στα τρια σετ από τον Benjamin Lock.

Σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες, ο Πέτρος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Benjamin Lock με 4-6, 6-2, 6-2 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον 1ο γύρο του Challenger του Burnie στην Αυστραλία.

O Τσιτσιπάς έκανε ένα πολύ καλό 1ο σετ, το οποίο άνοιξε με break για το 2-0. Στο 4ο game έσβησε ένα break point και έκανε το 3-1 και στο υπόλοιπο του σετ δεν κινδύνεψε από τη γραμμή του σερβίς, για να το κατακτήσει με 6-4.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ ο Έλληνας παίκτης είχε ένα break point, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Ο Lock, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.487 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε break αργότερα για να περάσει μπροστά με 3-1 και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του, κάνοντας κι άλλο break στο 8ο game για το 6-2.

Και στο 3ο σετ ο Πέτρος πάλεψε και μπορούσε να είναι πολύ πιο κοντά στο τελικό σκορ. Ο Lock προηγήθηκε με 2-0, αλλά χρειάστηκε να σβήσει break point για να κρατήσει το σερβίς του. Ο Πέτρος μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Lock ανέκτησε αμέσως το πάνω χέρι, κάνοντας στο επόμενο game το 3-1. Εκείνο το σημείο ξεκαθάρισε και το τοπίο, με τον Lock να μην απειλείται ξανά στο σερβίς του και να κάνει ξανά break στο τελευταίο game, για να κλείσει κι αυτό το σετ στα 8 games.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς πέτυχε μια νίκη στο Challenger των 50.000 δολαρίων του Burnie, καθώς έπαιξε στο προκριματικό ταμπλό και απέκλεισε τον Ιάπωνα Naoki Tajima, No.604 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο τουρνουά παραμένει ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας), θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Liam Broady, No.237 στην παγκόσμια κατάταξη, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots