Με ψηλά το κεφάλι ο Μανέκας

 
Με ψηλά το κεφάλι ο Μανέκας
Με ψηλά το κεφάλι ο Μανέκας
tennisnews team Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 - 15:09

Ο Θανάσης Μανέκας είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στο Sharm El Sheikh και μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να μπει στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, αλλά κοίταξε στα μάτια τον κορυφαίο του ταμπλό, Alessandro Bega.

Στο πρώτο του διεθνές τουρνουά μετά από 1,5 περίπου χρόνο, ο Θανάσης Μανέκας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Πέτυχε 3 νίκες και χωρίς να απωλέσει σετ κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση για τους "16" καλύτερους, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά του στο hardcourt τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF στο Sharm El Sheikh.

Στη φάση των "16" αντιμετώπισε τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο.402 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, τον Ιταλό Alessandro Bega, σε έναν αγώνα που στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 6-4, 6-4.

Και στα 2 σετ ο Μανέκας έμεινε πίσω με 1-3 και μπορεί να κατάφερε να μείνει κοντά στον αντίπαλό του, δεν κατάφερε όμως και να επιστρέψει σε κάποιο απ' αυτά, με αποτέλεσμα η πολύ καλή εβδομάδα του στο Sharm El Sheikh να σταματήσει εδώ.

O Μανέκας έχει δηλώσει συμμετοχή και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στην πόλη της Αιγύπτου και θα περιμένει να δει αν θα μπει στο προκριματικό ταμπλό. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots