Davis Cup: Οι παίκτες της Ελλάδας στο κρίσιμο tie με τον Ισημερινό

 
Davis Cup: Οι παίκτες της Ελλάδας στο κρίσιμο tie με τον Ισημερινό
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 - 15:23

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ελληνική ομάδα στο κρίσιμο tie με τον Ισημερινό σε έναν περίπου μήνα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι στην αποστολή. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ήταν αήττητος σε όλο το United Cup τις δυο προηγούμενες εβδομάδες κάνοντας ένα τρομερό τουρνουά, θα ηγηθεί και της ομάδας μας στο Davis Cup, που θα αγωνιστεί σε μια κρίσιμη σειρά με τον Ισημερινό για τα πλέι-οφ του World Group I στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΦΟΑ:

Στέφανος Τσιτσιπάς
Μιχάλης Περβολαράκης
Πέτρος Τσιτσιπάς
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αριστοτέλης Θάνος

Αρχηγός Αποστολής: Απόστολος Τσιτσιπάς
Εθνικός Προπονητής: Δημήτρης Χατζηνικολάου

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα και με τους κανονισμούς, μπορούν να γίνουν αλλαγές στο αρχικό ρόστερ.

Την ελληνική ομάδα απαρτίζουν ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Το tie της Ελλάδας με τον Ισημερινό, στο οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει μια ιστορική άνοδο στην 1η κατηγορία του Davis Cup, θα γίνει στις 4 & 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με ώρες έναρξης των αγώνων στις 11:00 για το Σάββατο (04/02) και στις 12:00 το μεσημέρι για την Κυριακή (05/02).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη μέσω του viva.gr, στις τιμές των 10 ευρώ, 20 ευρώ και 30 ευρώ. Το ενδιαφέρον για τις δυο πρώτες ημέρες προπώλησης είναι ήδη πολύ μεγάλο, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΦΟΑ.

Η ΕΦΟΑ καλεί επίσης τα Σωματεία-Μέλη της, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς την ομοσπονδία για κρατήσεις εισιτηρίων, οι οποίες πρέπει να ολοκληρωθούν έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Διαφορετικά, οι κρατήσεις θα είναι δυνατές μόνο μέσω της viva.gr.

Πληροφορίες-Κρατήσεις μέσω ΕΦΟΑ για Σωματεία-Μέλη: Νατάσα Παπαδημητρίου, Σταύρος Καραγιάννης, τηλ: 2107563170, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Χρήστος Παπαβασιλείου τηλ: 2683024096, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Λένα Βάρσου 2231022274, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,Σταύρος Νικηφοράκης τηλ. 2810223040, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots