Στο κυρίως ταμπλό ο Μανέκας

 
Στο κυρίως ταμπλό ο Μανέκας
Στο κυρίως ταμπλό ο Μανέκας
tennisnews team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 - 18:37

Ο Θανάσης Μανέκας κέρδισε δυο αγώνες στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Soho Square.

Ο Μανέκας πήρε bye για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου κατάφερε να αποκλείσει τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Ιταλό Paolo Dagnino, με 6-2, 6-4. Με το ίδιο αποτέλεσμα κέρδισε σήμερα και τον Στυλιανό Πούτη, για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Andrea Fiorentini, που πήρε wild card για το τουρνουά. Αν προκριθεί, είναι πολύ πιθανό να αναμετρηθεί στον 2ο γύρο με τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο.402 στην παγκόσμια κατάταξη, Alessandro Bega.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Πούτης, ο οποίος έφτασε μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό, πετυχαίνοντας 2 νίκες στο Sharm El Sheikh. Στον 1ο προκριματικό γύρο κέρδισε τον Αιγυπτιο Muhammad Ragy με 6-1, 6-0 και στον 2ο γύρο τον Καναδό Iancu-Iustinian Ghinda, με 2-6, 6-3, 10-4.

Τέλος, στο Sharm El Sheikh αγωνίστηκε και ο Γιώργος Γαλενιανός, που γνώρισε την ήττα από τον Τσέχο Tomas Papik με 6-4, 6-4 στον 1ο γύρο των προκριματικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots