Στο κυρίως ταμπλό ο Τσιτσιπάς

 
Στο κυρίως ταμπλό ο Τσιτσιπάς
Στο κυρίως ταμπλό ο Τσιτσιπάς
tennisnews team Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:11

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκανε το 2 στα 2 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Jounieh στο Λίβανο.

Κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε σήμερα τον Σέρβο Dusan Rajic με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του χωμάτινου τουρνουά των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Jounieh.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε 2 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό, αφού χθες κέρδισε ακόμα πιο εύκολα τον Jean-Marie Yazbeck από τον Λίβανο, με 6-0, 6-0.

Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν lucky loser, τον Ουκρανό Vladyslav Gorodynskyi. Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα παίξει και ο Μάρκος Καλοβελώνης, που στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει επίσης έναν lucky loser, τον Σέρβο Sabit Suntic.

Στα προκριματικά του δυνατού τουρνουά της ITF, αγωνίστηκε και ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος πέτυχε το εμπόδιο του Σουηδού Marko Vejnovic με 6-7 (4), 7-6 (4), [10-3], για να δώσει ακόμα μια μεγάλη μάχη στον τελευταίο προκριματικό γύρο, όπου "λύγισε" από τον Κύπριο Σέργη Κυρατζή, με 5-7, 7-6 (4), [12-10].

Τέλος, σήμερα ξεκίνησε και το διπλό, με τον Τσιτσιπά και τον Βούλγαρο Alexandar Lazarov να κερδίζουν τους Gorodynskyi και Yacoub Makzoume με 6-1, 7-5, εξασφαλίζοντας την είσοδό τους στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Γάλλους Corentin Denolly και Jonathan Eysseric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots