Έφτασε η Πρώτη Έκδοση του racket.gr

 
Έφτασε η Πρώτη Έκδοση του racket.gr
tennisnews team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 11:55

Στο racket.gr πλέον μπορείς να βλέπεις όλες τις αγγελίες που ανεβαίνουν στην ομάδα μας στο Facebook, να φιλτράρεις και να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις, κάνοντας τις αγοραπωλησίες να φαίνονται "παιχνιδάκι".

Το racket.gr, το πρώτο αθλητικό marketplace στην Ελλάδα, παρουσιάζει την νέα εμφάνιση της πλατφόρμας του. Στόχο έχει οι χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν μεταχειρισμένα και καινούργια προϊόντα tennis ή padel, με ασφάλεια και ευκολία

Η πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί για σένα που πραγματοποιείς αγοραπωλησίες εξοπλισμού και θες να έχεις απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια στη διαδικασία. Με το racket.gr, μεγαλώνεις τον "κύκλο" σου και προωθείς δωρεάν τον μεταχειρισμένο ή καινούργιο εξοπλισμό σου. Βρίσκεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για σένα γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα. Και το καλύτερο; Γίνεσαι μέλος μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητας αθλητών/τριων.

Ενδεχομένως το πιο σημαντικό από όλα, είναι η συνεισφορά σου στην κυκλική οικονομία… δίνεις μια νέα ζωή σε προϊόντα που πλέον δε χρησιμοποιείς.

Τι νέο υπάρχει;

  • Καινούργια λειτουργικότητα: Δυνατότητες όπως αναζήτηση, φίλτρα, σύνδεση με λογαριασμό Facebook για προσθήκη αγγελιών στα αγαπημένα.
  • Πιο φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη: Πλέον μπορείς να βλέπεις όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην ομάδα στο Facebook, σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον για να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις εύκολα και γρήγορα. Εάν είσαι πωλητής, συνεχίζεις να ανεβάζεις τις αγγελίες σου στην ομάδα με την απλότητα και την αμεσότητα του Facebook. Έπειτα, οι αγγελίες σου ανεβαίνουν αυτόματα και στην ιστοσελίδα του racket.gr.
  • Βελτιωμένη απόδοση: Έχουν γίνει, και θα συνεχίσουν να γίνονται, σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της σελίδας. Αυτό σημαίνει ότι θα τρέχει γρήγορα, ομαλά, και αξιόπιστα.

Στο racket.gr, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την πλατφόρμα, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τα σχόλιά σας. Πολύ σύντομα θα μπορείς να έχεις ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπως online και ασφαλή πληρωμή, εύκολες αποστολές με δυνατότητα live tracking, και άλλα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να μη χάνεις σημαντικά νέα!

Σε ενθαρρύνουμε να δοκιμάσεις την πρώτη έκδοση του racket.gr και να μας πεις τη γνώμη σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook,
είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Μπες στο παιχνίδι!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots