Κέρδισε το βραβείο Sportsmanship ο Περβολαράκης (vid)

 
Κέρδισε το βραβείο Sportsmanship ο Περβολαράκης (vid)
Κέρδισε το βραβείο Sportsmanship ο Περβολαράκης (vid)
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 11:19

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε το Sportsmanship Award της West Coast Conference του κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα βραβείο πολύ σημαντικό καθώς αναγνωρίζει την αξία και το ήθος του ως αθλητή.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος διανύει την 4η του σεζόν στο πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ, αναγνωρίστηκε για τον χαρακτήρα του στο γήπεδο, τον μεγάλο σεβασμό που δείχνει προς τους αντιπάλους του και τους διαιτητές. Αποκορύφωμα ήταν η μέρα που ο Κύπριος τενίστας έδωσε point penalty στον εαυτό του, όταν μετά από ξέσπασμά του δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή.

"Νιώθω πως σε κάθε άθλημα, η ευγενής άμιλλα είναι πολύ σημαντική. Είναι δύσκολο κάποιες φορές, ειδικά όταν θες πολύ να κερδίσεις, αλλά ο σεβασμός προς τον αντίπαλο είναι κάτι ξεχωριστό. Τα πιο απολαυστικά παιχνίδια μου, τα έχω δώσει με αντίπαλους που είχαμε αμοιβαίο σεβασμό", δήλωσε ο Περβολαράκης.

Το Sportsmanship Award, είναι μια από τις πολλές διακρίσεις που έχει ο 22χρονος τενίστας από τη Λεμεσό, αυτά τα χρόνια που σπουδάζει στην Αμερική. Τα δυο τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της περιφέρειας WCC και προκρίθηκε στο NCAA Singles Championships αυτής της χρονιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots