Αθλήτρια της εβδομάδας η Αυγέρη

 
Αθλήτρια της εβδομάδας η Αυγέρη
Αθλήτρια της εβδομάδας η Αυγέρη
tennisnews team Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 - 13:33

Η Ασπασία Αυγέρη κέρδισε το βραβεο BIG EAST Women's Tennis Athlete of the Week, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια το απόγευμα της Τετάρτης. Είναι η πρώτη διάκριση για την 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που διανύει την πρώτη της σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πανεπιστήμιο DePaul.

Η Αυγέρη διανύει μόλις την πρώτη της σεζόν στην ομάδα του DePaul University, τους DePaul Blue Demons, και ήδη ξεκινάει να συλλέγει διακρίσεις. Χθες αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας στην περιφέρεια, κερδίζοντας το βραβείο BIG EAST Women's Tennis Athlete of the Week.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ασπασία αγωνίστηκε στο ITA-Kickoff και πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Gainsville της Φλόριντα. Κέρδισε την Brooke Austin, που είναι η καλύτερη παίκτρια των Florida Gators, με 2-6, 6-3, 6-3, καθώς και την Jessica Cortes Chaves του USF, με 7-6, 6-2.

Η Αθηναία τενίστρια, έχει πλέον ρεκόρ 11-8 σε μονούς αγώνες, ενώ στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις της έχει 5 νίκες και 5 ήττες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots