Επέστρεψε στις επιτυχίες η Iowa

 
Επέστρεψε στις επιτυχίες η Iowa
tennisnews team Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 - 5:53

Μετά από τις 4 συνεχόμενες νίκες ήρθε μια ήττα από το πανεπιστήμιο του Drake για την Iowa, ωστόσο η ομάδα των Hawkeyes επέστρεψε άμεσα στην τροχιά των επιτυχιών. Η Iowa του Λευτέρη Θεοδώρου, συνέτριψε τη Louisiana με 4-0 στο Hawkeye Tennis and Recreation Complex, για να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 8-2, στο φετινό κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται για τους Iowa Hawkeyes, που διανύουν μια καταπληκτική χρονιά, με νέο μέλος της ομάδας τον δικό μας, Λευτέρη Θεοδώρου. Το πανεπιστήμιο της Ιowa έφτασε τις 8 νίκες στους πρώτους 10 αγώνες της χρονιάς, ενώ ο Λευτέρης διατηρεί ένα εντυπωσιακό σερί, παίζοντας όλο και καλύτερο τένις.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, είχε κερδίσει και στην προηγούμενη αναμέτρηση της ομάδας του, που γνώρισε ήττα από το Drake, κι έτσι έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες.

"Σήμερα όλα τα παιδιά μπήκαν στους αγώνες με πολύ ενέργεια. Όλοι έπαιξαν καλά", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ross Wilson.

Ο Λευτέρης αγωνίστηκε από τη θέση 3 στα μονά και επιβλήθηκε με το άνετο 6-2, 6-2 του 22χρονου Μεξικανού Edgar Lopez, σε μια αναμέτρηση που σφράγισε τη νίκη των Hawkeyes. Ο Lopez έχει career high στο Νο1043 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αποτέλεσμα της άνετης νίκης στα μονά και το 4-0 ήταν να μην χρειαστεί να διεξαχθούν τα διπλά.

IOWA - LOUISIANA 4-0
Matt Hagan d. Jake Wynan 6-2, 6-0
Dominic Patrick d. Damian Farinola 6-3, 2-3 abandoned
Lefteris Theodorou d. Edgar Lopez 6-2, 6-2
Stieg Martens d. Vlad Kramarov 6-2, 6-2
Josh Silverstein d. Jarred Wynan 6-0, 6-0
Jake Jacoby d. Will Huyton 6-4, 4-1 abandoned

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots