Πρόκριση στο Ηράκλειο για Καλοβελώνη και Θεοδώρου

 
Μάρκος Καλοβελώνη
Μάρκος Καλοβελώνη © tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 - 19:09

Ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Λευτέρης Θεοδώρου κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού, της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτες αναμετρήσεις για τα κυρίως ταμπλό στο Ηράκλειο της Κρήτης, στα πλαίσια της 1ης εβδομάδας του φετινού Lyttos beach ITF World Tour.

Ο Γιάννης Σταμούλος αγωνίστηκε στο μονό ανδρών, κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στον Γερμανό Stefan Seifert, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.697 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, παρά την ήττα του με 0-6, 6-2, 3-6.

Στα διπλά, οι Μάρκος Καλοβελώνης και Λευτέρης Θεοδώρου κέρδισαν τους Βρετανούς Jonathan Gray και Billy Harris με 7-5, 6-3, για να προκριθούν στην προημιτελική φάση. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς Lasse Muscheites και Seifert, Νο.3 στο ταμπλό.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Βέλγος Bergs Zizou, ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Marco Furlanetto και Gabriele Maria Noce, με 6-4, 6-4. Ο Στυλιανός Πούτης και ο Σταμούλος γνώρισαν την ήττα από τους Tim Heger και France Nincevic με 6-1, 6-1, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Ολλανδο συμπαίκτης του, Guy Den Heijer, ηττήθηκαν από τους Lasse και Seifert με 7-6 (6), 6-4.

Στο διπλό των γυναικών, πολύ κοντά στην πρόκριση ήταν η Νεφέλη Ζαφείρη και η Βρετανίδα Emilie Lindh Gallagher, που ηττήθηκαν από τις Isabelle Haverlag και Anna Popescu, No.4 στο ταμπλό, με 6-1, 3-6, 10-8. Η Δήμητρα Παύλου και η Majda Ajradini, ηττήθηκαν από το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τις Ioana Gaspar και Romy Koelzer, με 6-1, 6-0.

Αύριο, για τον 1ο γύρο των μονών, αναμένεται να αγωνιστούν στα γήπεδα του Lyttos Beach οι Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς, Δήμητρα Παύλου και Μαρία Κάλλιστρου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots