Νέα νίκη για τους Iowa Hawkeyes του Θεοδώρου

 
Νέα νίκη για τους Iowa Hawkeyes του Θεοδώρου
tennisnews team Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 - 6:39

Ακόμα μια νίκη πέτυχαν οι Iowa Hawkeyes, που πραγματοποίησαν επιτυχημένο πέρασμα και από το Brigham Young University, για να βελτιώσουν το φετινό τους ρεκόρ σε 5-1. Ο Λευτέρης Θεοδώρου προσέφερε για μια ακόμα φορά σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Iowa και κέρδισε το Νο1 της αντίπαλης ομάδας, σε ένα κλειστό παιχνίδι τριών σετ.

Η Iowa κέρδισε με 4-3 το BYU σε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα και βελτίωσε το ρεκόρ της στη φετινή σεζόν σε 5-1. Αυτή ήταν επίσης η 3η συνεχόμενη νίκη για τους Hawkeyes, στους οποίος είναι πρωτοετής ο Λευτέρης Θεοδώρου.

"Ήταν μια πολύ καλή νίκη και γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε σήμερα", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ross Wilson. "Έπρεπε στην κυριολεξία να τα δώσουμε όλα, σε ένα τόσο ηλεκτρισμένο και φανατικό περιβάλλον."

Οι Hawkeyes ηττήθηκαν στα διπλά, αφού πρώτα οι Matt Hagan και Dominic Patrick και ύστερα οι Θεοδώρου και Stieg Martens, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τα σετ τους. Έτσι το Πανεπιστήμιο της Iowa χρειαζόταν 4 νίκες στους 6 αγώνες των μονών, για να "δραπετεύσει" με αυτή τη νίκη.

Έτσι κι έγινε, με τον Λευτέρη να δίνει σημαντικότατη βοήθεια, αφού νίκησε τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ο 18χρονος Έλληνας αγωνίστηκε ως το Νο1, στη θέση του Matt Hagan και νίκησε το αντίστοιχο Νο1 του BYU, Francis Sargeant, με 6-3, 5-7, 6-3.

Το Iowa University θα διεκδικήσει την 4η διαδοχική του νίκη σήμερα, κόντρα στο Salt Lake City στο Eccles Tennis Center.

IOWA - BYU 4-3

Doubles
Hagan/Patrick v. Sullivan/Goryachkov 3-6
Θεοδώρου/Martens v. Pfister/Carrazedo 3-6
Jacoby/Silverstein v. Sargeant/Ball 5-5 (abandoned)

Singles:
Λευτέρης Θεοδώρου v. Francis Sargeant 6-3, 5-7, 6-3
Dominic Patrick v. Shane Monroe 2-6, 6-4, 6-4
Stieg Martens v. Andrey Goryachkov 1-6, 2-6
Josh Silverstein v. David Ball 6-2, 6-4
Jake Jacoby v. Jacob Sullivan 6-7, 7-6, 6-4
Nils Hallestrand v. Juan Canales 4-6, 2-6

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots