Η πρώτη διεθνής πιστοποίηση Blackroll Trainers είναι γεγονός! Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 11:47

ostracon-seminario
Με θέληση για εκπαίδευση και πάθος για γυμναστική, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, το 1ο Διεθνώς Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Blackroll Trainers που διοργάνωσαν οι εταιρείες Ostracon και Blackroll.

Πλήθος γυμναστών, φυσικοθεραπευτών και άλλων επαγγελματιών άσκησης και αποκατάστασης συμμετείχαν στο πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο τεχνικών λειτουργικής προπόνησης (functional training) και περιτονιακής θεραπείας (fascial therapy) με χρήση των Blackroll, στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, «Athens Marathon Expo 2014».

Οι πρώτοι πιστοποιημένοι Blackroll Trainers στην Ελλάδα είναι γεγονός! Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, επί των τεχνικών περιτονιακής λειτουργικής κινητοποίησης, μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης και αποθεραπείας και έλαβαν διεθνή πιστοποίηση από την Blackroll που τους εξασφαλίζει υψηλή κατάρτιση και μία σειρά προνομίων.

Εισηγητής ήταν ο διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητίατρος & εκπαιδευτής σε θέματα περιτονιακής θεραπείας, Dr. Μed. Lutz Graumann (ιατρός Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής). Το σεμινάριο περιελάμβανε το θεωρητικό υπόβαθρο για τη σημασία της περιτονίας και πρακτικό μέρος με λειτουργικές ασκήσεις ενίσχυσης της ισορροπίας, ευλυγισίας και κινητικότητας, ενδυνάμωσης του μυοσκελετικού συστήματος και αποθεραπείας/αποκατάστασης μέσα από την χρήση των Blackroll.

ostracon-seminario2
Παράλληλα, η εταιρεία Ostracon, μία από τις καινοτόμες εταιρείες στην αντιπροσώπευση συστημάτων στο χώρο της φυσικοθεραπείας, του αθλητισμού και της υγείας, υποδέχτηκε και ενημέρωσε τους επισκέπτες του «Athens Marathon Expo» για τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει, στο περίπτερο που διατηρούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εκπαίδευση Blackroll αλλά και για την ευρεία γκάμα των προϊόντων και λύσεων της Ostracon μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή να καλέσετε στο: 2410 285477 (καθημερινά ώρες: 9:00-21:00).


Τι είναι τα BLACKROLL
Τα BLACKROLL είναι τα κορυφαία foam rollers (αφρώδεις κύλινδροι) τα οποία χρησιμοποιούνται από γυμναζόμενους, αθλητές και επαγγελματίες σε καθημερινές ασκήσεις μυϊκών διατάσεων και αποθεραπείας με τη βοήθεια τεχνικών απελευθέρωσης της περιτονίας (fascial release). Τα BLACKROLL κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στη Γερμανία και προσφέρονται σε διάφορες σκληρότητες, σχήματα (κύλινδροι, μπάλες, κτλ) και μεγέθη για να καλύπτουν το φάσμα όλων των υπηρεσιών ενός επαγγελματία και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυμναζόμενου. Δείτε όλες τις επιλογές [+].

Σχετικά με την Ostracon Ε.Π.Ε.
Η εταιρεία Ostracon ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση προϊόντων και λύσεων στο χώρο της φυσικοθεραπείας, αθλητισμού και υγείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνεργάζεται με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η INDIBA, BLACKROLL, Sporttape, Compex, VEINOPLUS, GameReady, προμηθεύοντας επαγγελματίες άσκησης και αποκατάστασης (φυσικοθεραπευτές, αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια, Κέντρα Αποκατάστασης, κ.α.) με υψηλής ποιότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης τεχνολογικό εξοπλισμό. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Ostracon ενσωμάτωσε στο portfolio της προϊόντα τα οποία είναι επαγγελματικού επιπέδου, αλλά κατασκευασμένα για ατομική χρήση από τους ίδιους τους αθλητές και γυμναζόμενους.

Η Ostracon απαρτίζεται από μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας, φυσικοθεραπευτές και τεχνικό προσωπικό με σημαντική εμπειρία και γνώση έχοντας ως κύρια αξία και βασικό γνώρισμα την παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων στους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 
τηλ: 2410285477, fax: 2415009560

Links:
www.ostraconmed.com
www.facebook.com/OstraconKainotomia
www.twitter.com/ostraconmed