WTA
Επιστρέφει στο tour o Tom Hill

 
Επιστρέφει στο tour o Tom Hill
© Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 19:55

Μερικές εβδομάδες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρία Σάκκαρη, ο Tom Hill ήδη ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του και τον βρίσκει και αυτό στο tour της WTA.

Ο πρώην προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, έχοντας φυσικά ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό πίσω του, δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ καιρό μέχρι να κλείσει την επόμενη δουλειά και αυτή τον βρίσκει στο πλευρό της Αμερικανίδας τενίστριας, Peyton Stearns, Νο.87 στον κόσμο.

Η Stearns είναι μόλις 22 ετών και έχει δείξει ήδη δείγματα πολύ υψηλών δυνατοτήτων.

Σήμερα έδωσε και τον πρώτο της αγώνα με τον Hill στο box της, γνωρίζοντας την ήττα στη Μαδρίτη από την Tatjana Maria με 6-7 (4), 6-2, 7-6 (5). Φυσικά ο Hill ήταν περισσότερο σε ρόλο παρατηρητή σήμερα και στο μέλλον θα ξεκινήσει να περνάει περισσότερα από τη φιλοσοφία του στο παιχνίδι της Stearns.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα δουλέψουν δοκιμαστικά στα προσεχή τουρνουά και αν η Αμερικανίδα μείνει ευχαριστημένη, τότε θα πάνε σε μια μόνιη συνεργασία. Όπως εξελίχθηκε άλλωστε και η συνεργασία του Hill με τη Σάκκαρη, που κράτησε σχεδόν για 6 χρόνια και μέσα σε αυτά ήταν και μερικές πολύ σπουδαίες επιτυχίες της Ελληνίδας τενίστριας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots