Μέχρι τη 16άδα στο 25άρι της Κολομβίας ο Παύλος Τσιτσιπάς

 
Μέχρι τη 16άδα στο 25άρι της Κολομβίας ο Παύλος Τσιτσιπάς
tn team Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 1:35

Ο Παύλος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της πόλης Mosquera στην Κολομβία αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τους "16" καλύτερους.

Δυο παιχνίδια μέσα στην ίδια μέρα χρειάστηκε να παίξει ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, μικρότερος αδερφός του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά, εξαιτίας των αναβολών χθες με τη βροχή στο τουρνουά.

Για τον 1ο γύρο, σε έναν αγώνα που είχε διακοπεί την Τρίτη και συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα, ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Κολομβιανού Juan David Robayo Arias με 6-2, 6-4 και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16".

Εκεί, λίγες ώρες μετά, αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα, αντιμετώπισε τον επίσης Κολομβιανό Miguel Tobon, από τον οποίο υπέστη την ήττα με 6-3, 6-4.

Έπαιξε και τρίτο αγώνα την ίδια μέρα ο Τσιτσιπάς, τα ξημερώματα της Πέμπτης για το διπλό, όπου μαζί με τον Tobon κέρδισαν τον Περουβιανό Alberto Odiseo Alvarado Berrospi και τον Αργεντινό Tobias Franco με 6-3, 6-4.

Στα προημιτελικά του διπλού, Τσιτσιπάς και Tobon θα αντιμετωπίσουν το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Κολομβιανό Juan Sebastian Gomez και τον Αμερικανό Pranav Kumar.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots