WTA
Στο Νο.9 θα τερματίσει τη σεζόν η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 11:30

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, στην οποία θα τερματίσει για 3η διαδοχική χρονιά στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Νο.9 θα μείνει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών μετά και το WTA Finals, στο οποίο μπορεί να προκρίθηκε την τελευταία στιγμή, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει νίκη και να συνεχίσει στα ημιτελικά.

Βέβαια, η συμμετοχή από μόνη της για 3η διαδοχική χρονιά είναι μια τεράστια επιτυχία και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι μόνες παίκτριες που ήταν στο Finals για 3η συνεχόμενη φορά, ήταν η Σάκκαρη, η Swiatek και η Sabalenka.

Επιπλέον, αυτή θα είναι η 3η διαδοχική σεζόν που θα τερματίσει στο Top 10 η Σάκκαρη, η οποία είχε τερματίσει το 2021 και το 2022 στην ίδια θέση, το Νο.6. Αυτή τη φορά θα είναι λίγο χαμηλότερα, στο Νο.9.

Το Νο.6 ήταν η καλύτερη θέση που είχε η Ελληνίδα παίκτρια μέσα στη φετινή χρονιά, ενώ το Νο.10 η χειρότερη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν και μπήκε για 1η φορά στο Top 10 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία που κατάφερε κάτι τέτοιο, η Μαρία δεν έχει απουσιάσει ούτε μια εβδομάδα από την κορυφαία 10άδα της κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots