WTA
Σάκκαρη: "Νόμιζα ότι θα λύγιζα"

 
Σάκκαρη: "Νόμιζα ότι θα λύγιζα"
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 15:42

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το πως την κατέβαλε το άγχος στο 1ο σετ της αναμέτρησής της με την Elena Rybakina και για λίγο πίστεψε πως θα έχανε αμαχητί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που τελικά κατάφερε να αποτρέψει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της μετά το χθεσινό ματς με τη Rybakina, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της, το ότι δηλαδή δεν έχασε με κατεβασμένα χέρια και κατάφερε να κερδίσει αυτό το "πλάσμα" στο κεφάλι της που της έλεγε ότι θα λυγίσει, δίνοντας τελικά μια σπουδαία μάχη κόντρα στην Καζάκα. Μπορεί να μην την κέρδισε, αλλά ο τρόπος που πάλεψε αλλάζει τελείως τους όρους με τους οποίους κλείνει η σεζόν για την Ελληνίδα τενίστρια.

"Ήμουν πολύ αγχωμένη. Πιθανότατα το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα ήταν στο κεφάλι μου με κάποιο τρόπο. Η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα ήταν ότι ξεπέρασα τον φόβο αυτόν μέσα στο court και έφτασε λίγους πόντους μακριά από τη νίκη. Νόμιζα πως θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και δεν θα τελείωνα με καλό τρόπο τη σεζόν. Η σημερινή εμφάνιση όμως αφήνει υποσχέσεις.

Μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορώ να το κάνω, ήταν σα να είχα δυο πλάσματα που πάλευαν μέσα στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενη που το ξεπέρασα, γιατί θα μου ήταν πολύ δύσκολο να έχανα δυο ματς μ' αυτόν τον τρόπο. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα. Θα μπορούσε να γίνει πολύ άσχημο, αλλά τελικά έφτασα κοντά στη νίκη."

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη μετά το 1ο χαμένο σετ από τη Rybakina με 6-0, είχε πει και στον προπονητή της μέσα από το court πως έχει "τελειώσει", πιστεύοντας πως θα υποστεί μια βαριά ήττα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Κανκούν.

Ένας ακόμα αγώνας απομένει για να ολοκληρώσει τη σεζόν της η Ελληνίδα, που θα αντιμετωπίσει αύριο τη νικήτρια του ομίλου, Jessica Pegula, χωρίς κανένα άγχος αυτή τη φορά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots