WTA
Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου © Diego Narváez
tn team Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 - 22:29

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον τελευταίο γύρο των προκριματικών για το 250άρι τουρνουά της WTA που φιλοξενείται στην Μπογκοτά.

Μετά από δυο κλειστά σετ, η Γραμματικοπούλου υπέστη την ήττα από την Τουρκάλα Ipek Oz με 4-6, 5-7, στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Copa Colsanitas στην Μπογκοτά.

Η 25χρονη Ελληνίδα, Νο.186 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έμεινε 2 φορές πίσω με break στο 1ο σετ, στο 0-2 και αργότερα στο 2-4. Ήταν πίσω μέχρι και με 3-5, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 10ο game σε 5-5.

Η Τουρκάλα απάντησε με νέο break για να ανακτήσει το πάνω χέρι στο 11ο game και στο 12ο game κράτησε το σερβίς της, για να ολοκληρώσει το 1ο σετ με 7-5.

Και στο 2ο σετ οι δυο παίκτριες ήταν πολύ κοντά, με την Βαλεντίνη να έχει το προβάδισμα στο 7ο game με 4-3. Η Oz έκανε πολύ δυνατό κλείσιμο, κερδίζοντας τους 12 από τους 14 τελευταίους πόντους του αγώνα, για να κλείσει το σετ με 6-4.

Στην Μπογκοτά της Κολομβίας βρίσκεται και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots