WTA
Εκτός για 4 εβδομάδες η Halep

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 20:35

H Simona Halep απέσυρε τη συμμετοχή της από το Miami Open εξαιτίας τραυματισμού και αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Η Halep αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Μαϊάμι λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή της για τον 2ο γύρο, ενάντια στην Daria Saville. Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή της, έκανε MRI που έδειξε ότι υπάρχει θλάση στο αριστερό πόδι της, όπου είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ως αποτέλεσμα αυτού, απέσυρε τη συμμετοχή της από το Miami Open, καθώς και από το τουρνουά του Τσάρλεστον (4-10 Απριλίου), αλλά και από τους αγώνες για την προκριματική φάση του Billie Jean King Cup (15-16 Απριλίου).

Θα μείνει δηλαδή εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, με το επόμενο τουρνουά να είναι το Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης, το οποίο αρχίζει στις 18 Απριλίου.

"Κατά τη διάρκεια της προπόνησής μου στο Μαϊάμι, ένιωσα έναν έντονο πόντο στο αριστερό μου πόδι. Από τον ημιτελικό του Indian Wells ένιωθα πόνο στον μηρό μου, οπότε έκανα MRI χθες το βράδυ και δυστυχώς έδειξε ότι υπάρχει ρήξη. Το σώμα μου χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει και θα μείνω εκτός δράσης για 3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Μαϊάμι, το Τσάρλεστον και το Fed Cup. Είναι πολύ απογοητευτικά νέα, αλλά μένω αισιόδοξη για το πολύ καλό ξεκίνημα που είχα στη χρονιά και έχω μεγάλο κίνητρο για να τα δώσω όλα ώστε να είμαι έτοιμη για τη χωμάτινη σεζόν", έγραψε η Halep στη δημοσίευσή της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots