WTA
Προπονήθηκε με την Fernandez η Παπαμιχαήλ

 
Προπονήθηκε με την Fernandez η Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 18:26

Άλλη μια πολύ δυνατή προπόνηση είχε τη δυνατότητα να εκπληρώσει η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία μοιράστηκε σήμερα το γήπεδο με τη φιναλίστ του US Open, Leylah Fernandez.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας και προετοιμάζεται για το πρώτο της τουρνουά στη χρονιά, προπονήθηκε σήμερα με την Leylah Fernandez, που πριν λίγους μήνες είχε κάνει εκείνη την αξέχαστη πορεία μέχρι τον τελικό του US Open.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despi (@despipapamichail)

Και οι δυο παίκτριες θα παίξουν στο 500άρι της Αδελαΐδας την ερχόμενη εβδομάδα. Η 19χρονη Καναδή, Νο.24 στον κόσμο, θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό, ενώ η Παπαμιχαήλ, Νο.182 στον κόσμο, θα παίξει στο ταμπλό των προκριματικών.

Στην Αδελαΐδα βρίσκεται και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό, πίσω μόνο από τις τρεις κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka και Garbine Muguruza.

Θυμίζουμε πως πριν από έναν μήνα περίπου, η Παπαμιχαήλ είχε προπονηθεί με ακόμα μια πολύ καλή WTA παίκτρια, την Daria Kasatkina, κατά την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots