Απίστευτο: H Giorgi κι ο πατέρας της έφυγαν από βίλα με κλοπιμαία και χρωστώντας ενοίκια 6 μηνών

 
Απίστευτο: H Giorgi κι ο πατέρας της έφυγαν από βίλα με κλοπιμαία και χρωστώντας ενοίκια 6 μηνών
© Jimmie48/WTA
tn team Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 - 18:44

Όπως δημοσιεύεται σήμερα από τα ιταλικά media, η Camila Giorgi και ο πατέρας της κατηγορούνται πως έφυγαν από τη βίλα στην οποία διέμεναν χρωστώντας ενοίκια 6 μηνών, ενώ έκλεψαν και κάποια αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 100.000 ευρώ!

Απίστευτη κι όμως αληθινή η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Corriere Della Sera, η οποία βάζει σε νέες περιπέτειες την Ιταλίδα τενίστρια, Camila Giorgi.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Giorgi και ο πατέρας της, για τους οποίους γράφεται τις τελευταίες ημέρες ότι αναζητούνται από την εφορία για φοροδιαφυγή, κατηγορούνται και για κάτι ακόμα, εξίσου σοβαρό, το οποίο συνάδει μάλιστα με την εξαφάνισή τους.

Ο ιδιοκτήτης της βίλας στην οποία διέμεναν, τους κατηγορεί για απλήρωτα ενοίκια 6 μηνών, καθώς και για κλοπή αντικειμένων, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα φέρεται πως η Giorgi και ο πατέρας της έφυγαν κρυφά από το σπίτι, αφαιρώντας έπιπλα και αντίκες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έγραψε στον πατέρα της Giorgi, ζητώντας του να επιστρέψει τουλάχιστον τις αντίκες. Ο πατέρας δεν διέψευσε τις πληροφορίες, αλλά απάντησε πως τα αντικείμενα είχαν μικρή αξία!

"Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια ότι η Camila χρωστάει χρήματα στο κράτος, αλλά ξέρω ότι χρωστάει χρήματα σε εμάς. Αυτά τα αντικείμενα ήταν μέρος της ζωής μου και της ζωής της μητέρας μου. Τα θέλω πίσω", είπε ακόμα ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Giorgi τερμάτισε την επαγγελματική της καριέρα, μια είδηση που επίσης ήρθε ξαφνική, μιας και η Ιταλίδα αποφάσισε να το κάνει χωρίς καμία ανακοίνωση, κάτι που μάλλον βγάζει περισσότερο νόημα τώρα. O τελευταίος αγώνας της καριέρας της ήταν πριν από 2 μήνες στο Μαϊάμι, ενώ στην Ιταλία δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τον τελευταίο χρόνο, από το περσινό τουρνουά της Ρώμης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots