WTA
Νέος προπονητής για την Pliskova

 
Team Pliskova
Team Pliskova Φωτογραφία: Twitter (@KaPliskova)
tennisnews team Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 20:20

Ο πρώην συνεργάτης των Serena Williams, Victoria Azarenka και Naomi Osaka, θα βρίσκεται στο πλευρό της Karolina Pliskova για το 2021.

Η Karolina Pliskova θα επιχειρήσει το 2021 να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να διεκδικήσει τον πρώτο της Grand Slam τίτλο, έχοντας πλάι της τον έμπειρο και βραβευμένο Sascha Bajin.

Ο 36χρονος Γερμανός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως hitting partner των Serena Williams, Victoria Azarenka, Sloane Stephens και Caroline Wozniacki, δούλεψε για πρώτη φορά ως βασικός προπονητής στο πλευρό της Naomi Osaka.

Μαζί της είχε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία, κερδίζοντας το Indian Wells και το US Open το 2018, καθώς και το Australian Open το 2019. Για τη σεζόν του 2018, είχε πάρει από τη WTA το βραβείο του προπονητή της χρονιάς.

Ο Bajin, ο οποίος την τελευταία σεζόν δούλεψε με την Dayana Yastremska, θα βρίσκεται στην ομάδα της Pliskova το 2021, όπως ανακοίνωσε η Τσέχα σήμερα με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

"Team Pliskova 2021", έγραψε λακωνικά στην περιγραφή η 28χρονη Τσέχα, φιναλίστ στο US Open το 2016 και Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη για 8 εβδομάδες το 2017. Η Pliskova ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο Puente Romano Beach Resort, στη Μαρβέγια της Ισπανίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots