WTA
Το μήνυμα στήριξης της Σάκκαρη (pics)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 18:00

Η Μαρία Σάκκαρη επισκέφτηκε το Περιβαλλοντολογικό Πάρκο του Cleland και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση βοήθειας, από τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Με την ευκαιρία της παραμονής της στην Αδελαΐδα, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις της στο νεοσύστατο Adelaide International, η Μαρία Σάκκαρη επισκέφτηκε το Cleland Wildlife Park, το οποίο βρίσκεται στο ομώνυμο προάστιο της πόλης.

"Αυτά τα υπέροχα ζώα πέρασαν τόσα πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, γι' αυτό ας ενωθούμε όλοι μαζί και ας προσπαθήσουμε να τα βοηθήσουμε", έγραψε η Σάκκαρη στους λογαριασμούς της στα social media.

Εκτός από τις ανυπολόγιστες υλικές ζημιές και τους αρκετούς νεκρούς που άφησαν πίσω τους, οι φονικές πυρκαγιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες στην Αυστραλία, έχουν σκοτώσει και περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ζώα, αφήνοντας καταστροφικές συνέπειες και στο περιβάλλον.

Η Μαρία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Adelaide International την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας για τον 1ο γύρο το Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης, Kiki Bertens. Θα είναι ο 2ος συνεχόμενος αγώνας της με Τοp 10 παίκτρια, αφού την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπρίσμπεϊν είχε παίξει με τη Naomi Osaka, που βρίσκεται στο Νο.3 του κόσμου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots