WTA
Νέο Top 10 εμπόδιο για τη Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 Photography
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 13:33


Η Μαρία Σάκκαρη είχε μια νέα δύσκολη κλήρωση στο νεοσύστατο τουρνουά της Αδελαΐδας, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά μια Top 10 παίκτρια στην πρεμιέρα της. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Adelaide International.

Μετά από την πρεμιέρα της στο Μπρίσμπεϊν και στο 2020, όπου στάθηκε πολύ καλά αλλά "λύγισε" στα 3 σετ από το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, Naomi Osaka, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει ακόμα μια πολύ δυνατή παίκτρια σε 1ο γύρο, στο τουρνουά της Αδελαΐδας. Ο λόγος για την Kiki Bertens, No.5 στο ταμπλό του Adelaide International και Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η νικήτρια αυτού του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη νικήτρια του αγώνα της Anastasija Sevastova με την Donna Vekic, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το τμήμα του ταμπλό της Petra Kvitova (Νο.3 ταμπλό) και στα ημιτελικά με το τμήμα της Simona Halep (Νο.2 ταμπλό).

Στο τουρνουά αγωνίζεται και η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, η οποία είναι βεβαίως στο Νο.1 του ταμπλό. H Barty, η οποία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της για το 2020 στο Μπρίσμπεϊν, θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στη χρονιά ενάντια στη νικήτρια του αγώνα της Anastasia Pavlyuchenkova με την Anett Kontaveit.

Το ταμπλό του Adelaide International

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots