Εύκολα η Halep, εκτός η Gauff (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © AELTC
tn team Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - 18:24

H Simona Halep έφτασε εύκολα στη 10η διαδοχική νίκη της στο Wimbledon, την ώρα που την απίθανη πορεία της συνεχίζει και η Harmony Tan. Εκτός έμεινε η φιναλίστ του Roland Garros, Coco Gauff.

Δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στην Magdalena Frech η Simona Halep, η οποία επιβλήθηκε της Πολωνής με 6-4, 6-1 σε 66 λεπτά και έκλεισε μια θέση για τις "16" καλύτερες του Wimbledon.

Αυτή ήταν η 10η διαδοχική νίκη για τη Halep στο All England Club, αφού το 2019 είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια και το 2021 δεν είχε αγωνιστεί στο τουρνουά.

Σήμερα πέτυχε 22 winners και έκανε 18 αβίαστα λάθη, ενώ έχασε μόνο μια φορά το σερβίς της, όταν ήταν ήδη μπροστά με double break στο 1ο σετ, και αξιοποίησε τα 6 από τα 10 break points της στο ματς.

Στον 4ο γύρο η Halep θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, μεταξύ της Paula Badosa και της Petra Kvitova.

Στο μεταξύ, την παραμυθένια της πορεία στο τουρνουά συνεχίζει η Harmony Tan. Η 24χρονη Γαλλίδα, η οποία είχε αποκλείσει τη Serena Williams στον 1ο γύρο, έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες στα γήπεδα του Wimbledon, συντρίβοντας την Katie Boulter με 6-1, 6-1. Θυμίζουμε πως η Boulter είχε αποκλείσει την Karolina Pliskova στον προηγούμενο γύρο.

Η Tan θα είναι για 1η φορά στη δεύτερη εβδομάδα ενός Slam στο ντεμπούτο της στο Wimbledon και θα αντιμετωπίσει την Amanda Anisimova για μια θέση στην 8άδα. Η Anisimova κέρδισε το αμερικανικό ντέρμπι με τη φιναλίστ του Roland Garros, Coco Gauff, με 6-7 (4), 6-2, 6-1.

Τέλος, την πολύ καλή της πορεία συνεχίζει και η Ajla Tomljanovic, η οποία απέκλεισε με ανατροπή την Barbora Krejcikova με 2-6, 6-4, 6-3 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Iga Swiatek με την Alize Cornet, για να μάθει με ποια θα παίξει στον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots